Dag 20 Frederikshavn - Ede

De overtocht was erg rumoerig. Een (te) grote groep snapt blijkbaar niet dat er ook nog mensen zijn die willen slapen in hun hut, maar ja dat zal wel bij de huidige maatschappelijke ontwikkeling horen. Slecht geslapen dus en om 05:45 klaar wakker. De pont kwam om 07:35 in Frederikshavn en om 07:50 reed ik de snelweg op naar Hamburg. Het weer was slecht, veel regen, maar gelukkig weinig verkeer zodat ik goed kon opschieten. Alleen bij Hamburg even in de, altijd aanwezige, file voor de Elbetunnel gestaan en om 17:10 was ik thuis. Ik werd in de garage opgewacht door Bas en Karyn die mij met de bagage hebben geholpen.

Ik wil iedereen nogmaals bedanken voor de belangstelling en de lieve reacties. In de komende periode zal ik, geholpen door Karyn, een fotoboek samenstellen en zodra deze klaar is zal hij bij mij thuis ter inzage liggen voor jullie.

Ben

Reacties 3

Betty 18-07-2011 22:59

Hoi Ben
Welkom Thuis En nog van Harte gefeliciteerd! Groetjes Betty

mart Heijnens 19-07-2011 21:44

Welkom thuis. Bedankt voor je leuke emails. Ze maakten duidelijk dat je genoten hebt.

Anna en Dick 20-07-2011 19:54

Ben,
Welkom thuis!
Wij komen het fotoboek zeker bekijken.

Groetjes Anna en Dick

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer