Dag 7 van Finland naar de Noordkaap

Dag allemaal morgen naar de Noordkaap en als ik het Noorse weerbureau mag geloven is rondom middernacht helder en schijnt de zon. Ik zal er bij zijn vanaf 22:00 uur. Vanmorgen snel het muggen paradijs Muonio verlaten na een goede nacht zonder de plaagbeestjes dank zij het apparaatje welke ik gehuurd had via de receptie. Onderweg was er niet veel te bekijken dus ben ik rustig naar Noorwegen gereden. In Karasjok heb ik het Sapmi park bezocht. Weinig nieuws wel erg veel commercie. Van daar uit was het maar een half uurtje rijden naar de camping waar ik ontvangen werd door Ria en Rob Smit. Gezellig bijgepraat over de afgelopen jaren, de familie gebeurtenissen en nog veel meer. Vanavond weer op de koffie/thee en morgen gaat ieder zijns weegs.

Tot morgen!

Reacties 3

Rieny 04-07-2011 20:00

Hoi Ben,

Inderdaad het blijft bijna de gehele nacht licht. Een vreemde gewaarwording maar als je slaapt merk je er toch niets van. Je moet maar opblijven dat is gewoon het beste. Tdoen ik daar was lag er sneeuw eind juni. Ik weet niet meer welk jaar het was ik denk miden negentiger jaren. Dank voor je prachtige foto's. Veel reisplezier en doe voorzichtig.
groet, Rieny

Jetje 04-07-2011 20:54

Ha Ben.....
Bijna...............dat gevoel, dat pakt niemand je nooit meer af!
Zit met bewondering weer te lezen en te kijken.
Foto's vragen om van alles, maar vanaf hier in ieder geval een hele dikke knuf van je 2 boeven......net terug van kamp, gewassen,geschoren haha in bed.
Geniet ervan man...

X Je sus op een houtvlot

Mark 04-07-2011 22:46

Hallo Broertje,
Mooie verhalen, Annelie en ik genieten ervan.
Groeten uit Borculo, van de receptie 75 jaar.
Goede reis verder!

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer